Poštovani roditelji i draga djeco, prema novim uputama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo od ponedjeljka 25.05.2020. omogućuje se dolazak u vrtić za svu djecu. Rad vrtića organizirat će se i dalje sukladno svim naputcima koji se tiču higijenskih i ostalih mjera iz uputa, u skladu s mogućnostima vrtića. Prema novim uputama roditelji više ne trebaju potpisivati Izjave. Roditelji i dalje trebaju donijeti ruksak u vrtić u petak 22.5.2020. između 9.00 i 12.00 sati.

Kako bi se pravovremeno mogla planirati prehrana i organizacija rada za svu djecu koja će dolaziti u vrtić od ponedjeljka 25.5.2020., molimo roditelje koji misle dovoditi djecu da informaciju o tome pošalju na mail kockica.djecji.vrtic.lipik@po.t-com.hr ili u trenutno aktivne Viber grupe po skupinama. Molimo roditelje koji planiraju dovoditi djecu od nekog drugog datuma da nam također o tome daju povratnu informaciju.

Roditelji koji su prilikom anketiranja dali informaciju kada će dijete dovesti u vrtić i oni koji već dolaze u vrtić ne trebaju se ponovno javljati. Preuzimanje djece i dalje ostaje kao i do sada, na vratima ih preuzima dežurna odgojiteljica.

Obavijest za roditelje!

Poštovani roditelji,
U slučaju polaska u vrtić od 25.5.2020., molimo Vas da obavezno dostavite u vrtić ruksak s rezervnim stvarima djeteta za cijeli slijedeći tjedan. Ruksak trebate dostaviti u petak 22.5.2020., u vremenu između 9.00 i 12.00 sati. Ruksak mora biti označen: ime i prezime djeteta i naziv matične skupine. Upute o dovođenju i odvođenju djeteta u vrtić bit će objavljene na našoj web stranici i u Viber grupama!!!

Zahvaljujem Vam svima na dosadašnjoj suradnji i razumijevanju!

Ravnateljica
Tatjana Benković